Wie zijn wij

Wie zijn wij

Gerieke Wijers

Sinds januari 2019 ben ik praktijkhouder geworden van praktijk Huiswaard, en daarnaast de nevenvestiging Egmond.

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie te Nijmegen en ben daarna begonnen met het werken als logopedist in het speciaal onderwijs en op de ISK, internationale schakelklas. Hier gaf ik logopedie aan allochtone kinderen die nog niet zolang in Nederland verbleven, en dan met het accent op de uitspraak.

Daarnaast ben ik voornamelijk werkzaam geweest en nog steeds werkzaam in verschillende logopediepraktijken.

Behalve dat het mij veel voldoening geeft om met kinderen en volwassenen te werken, brengt het ook veel afwisseling met zich mee, hetgeen het werk zo boeiend maakt voor mij.

Ambitie, enthousiasme en interesse voor het vak logopedie zijn volop aanwezig waarmee ik u of uw kind graag verder help. Daarnaast is uw inbreng van belang, zodat we samen kunnen komen tot vervolgstappen in de vorm van logopedisch advies, onderzoek en/of behandeling.

Om te voldoen aan de kwaliteitseisen en up to date te blijven in ons vak, volg ik regelmatig cursussen en bijscholingen.

Willemijn Zeegers

Ik werk inmiddels 25 jaar, ben allround Logopedist en gespecialiseerd in (zeer) jonge (meertalige) kinderen met een TOS(taalontwikkelingsstoornis).

Ook hebben mijn collega Gerieke Weijers en ik veel ervaring in het behandelen van volwassenen met stem- en/of slikproblemen en volwassenen met een afasie of dysartrie.

Op de praktijken voelen de cliënten zich snel thuis, er is veel materiaal en speelmogelijkheid (Huiswaard) en ook de schoolse locatie is zeer (kind)vriendelijk (Egmond). Hierdoor zie ik mezelf meer als maatje om mee te praten dan als juf of dokter. Tot slot vind ik het mooist aan mijn vak, dat het plezier alleen maar groter wordt met de jaren.